maanantai 8. kesäkuuta 2009

Kodaikanal

Vesiputoukset eivät ole aivan tavattoman erikoiset, mutta suosittu turistinähtävyys. Kävely liukkailla poluilla ja etenkin joen yli kuvassa näkyvillä kivillä hypellen oli varvassandaaleissa kulkeville tosi hankalaa.

Kodai-järvi jonka rannalla hotellimmekin oli. Järven ympäri pyöräily, kävely ja ratsastus (ja tietenkin autolla ajo) oli suosittu harrastus. On ihme että tässä kuvassa ei ole muita ihmisiä!

Kuvassa jo näkyy aiheuttamaamme liikennetulppaa. Punainen auto odottaa pääsevänsä alas sinne mistä me tulemme, mutta ei pääse kun olemme hevosinemme tiellä. Kunhan valkoisen auton matkustajat ovat saaneet hedelmäostoksensa tehtyä, sekin liittyi jonoon. Vasemmalta tuli kolmas auto joka ei päässyt risteyksestä ohi kun oikealta tuli vielä neljäs auto. Ihan tavallinen tilanne - kukaan ei halua siirtyä. Tässä tapauksessa siis me.

Meillä ei ole tietokonetta mukana, siksi Pirkko ei saanut kuvia blogitekstiin. Yritän lähettää ne suoraan kännykästä sähköpostilla.

Ensimmäinen (?) kuva on vesiputouksilta - varsin samanlaista maisemaa ja kasvullisuutta kuin Etelä-Brasilian vuoristossa.

Toisessa kuvassa Zorron vaimo.

Kolmannessa kuvassa olemme jälleen matkailunähtävyys - hevosilla paikoissa, mihin kaikki muut menevät autolla. Kummallisia nuo taikinanaamat.

6 kommenttia:

mu kirjoitti...

Ai sorry, onhan täällä hevosia -
minä usein katson blogeja väärässä järjestyksessä ja tulee väärät kommentit.- Hyvä, että suomentelet näitä termejä, niin ei tarvitse turhaan etsiä sitä kanavaa.

ilkka kirjoitti...

Onko nämä blogitekstit kirjoitettu kännykällä vai?

Unknown kirjoitti...

Onko roskien heittäminen luontoon jotenkin aasialainen tapa? Mielestäni Brasiliassa ei näkynyt juurikaan roskia. Ei ainakaan turistialueilla. Siellä sademetsässäkin opas paheksui nähdessään jonkun muovipullon ja kertoi sen olevan kiinalaisturistien jättämä. Eli kyse vaikuttaisi olevan enemmän elämäntavoista ja arvoista kuin elintasoeroista.

Karina kirjoitti...

Tämä on niin merkillinen asia. Se että on köyhä, ei tarvitse tarkoittaa että kaikki on likaista. Manauksessa oli paljon köyhiä,mutta irtoroskaa ei tosiaan näkynyt ja ihmiset peseytyivät jatkuvasti.
Varmaan on maan ja maanosan tapa. Australiaan meneville opiskelijoille sanotaan nykyään että pitäisi käyttäytyä maan tapojen mukaisesti ettei joudu pahoinpitelyn kohteeksi - pitää olla kohtelias, ei heitellä roskia, ei kulkea suurissa poikaporukoissa ja tuijottaa australialaisia tyttöjä ja nauraa ja puhua omaa kieltä kovaäänisesti.

Karina kirjoitti...

Vain tämä on blogi on kirjoitettu kännykällä.

Kuvia on laiteltu miten sattuu, minulla oli taas ongelmia Explorerin kanssa joita avautui kymmenen samaan aikaan. Siksi poistettiin taas kellot vaikka ne on niin kivat.

Annu kirjoitti...

Hei,

piiitkästä aikaa luin blogianne. Viime kerralla taisitte olla vielä Manauksessa.
Ilmeisesti teille kuuluu hyvää. Hyvin mielenkiintoinen maa, tuo Intia. Ehkä siellä pitäisi joskus käydä...
Erityisesti mieltä kiehtoivat kotitaloushenkilökunnan johtamisen haasteet, etenkin kun niihin ei saa mitään valmennusta Suomessa. Hyvin tuntuu kuitenkin sujuvan :-)
Meillä kesä tekee tuloaan - kalenterista katsoen aivan ilmeisesti, mutta säätilasta päätellen ei voi olla varma, odotammeko joulua vai juhannusta. Valon määrä viittaa hiukan juhannukseen.
Voikaa hyvin!